I lighed med andre Fitness Centre har Fitness Ishøj fået lov til at holde åbent. Dette er sket i samarbejde med Ishøj Kommune.

Vi har derfor åbent for individuel træning i fitness lokalet i vores normale åbningstider 05-23. Alle holdaktiviteter er aflyst indtil videre.

Læg mærke til, at Ishøj Idrætscenter er lukket til efter nytår. Indgang sker derfor som altid i døren i gavlen med brug af adgangsbrik, der også virker til omklædningsrummene og selve fitness lokalet. Ale andre døre i Idrætscentret vil være aflåste.

Der er krav om Corona pas for at benytte træningslokalet. Check af dette bedes alle brugere hjælpe med på denne måde:

Der vil ligge en seddel på bordet hvor det enkelte medlem kan skrive når han/hun har checket på alle tilstedeværende. Bestyrelsen vil løbende foretage stikprøvekontrol, og manglende Coronapas vil afstedkomme øjeblikkelig bortvisning og inddragelse af adgangsbrik. Men det korte af det lange er, at medlemmerne er ansvarlige for, at de kun træner sammen med andre, der også har Coronapas !

Så hvis vi alle husker de gode Corona råd kan vi komme sikker igennem jule- og nytårstræningen uden at bidrage til mere smitte. Så husk hyppig afspritning af udstyret; det er dit ansvar at sikre, at du anvender udstyr, du føler dig tryg ved.

I håbet om, at vi ses til et godt 2022 uden mærkbare restriktioner ønskes alle medlemmer en god jul og et godt nytår