10års jubilæum og åbent hus

Den 19. november i tidsrummet kl. 14.00 til kl. 17.00 er ALLE (medlemmer, tidligere medlemmer, nye medlemmer og nysgerrige) inviteret til åbent hus og fejring af Fitness Ishøjs 10-års jubilæum.

Kom og se vor lokaler og hør, hvad vi efter 10 år, kan tilbyde vore medlemmer. Adressen er: Vejledalen 17, 1. sal, 2635 Ishøj.

Vi har på dagen arrangeret, at vi kan tilbyde vore gæster en lille forfriskning.

Om vores forening:

Fitness Ishøj er en forening under DGI og drevet af helt frivillige ledere og instruktører. Vi kan derfor tilbyde vore medlemmer et meget økonomisk attraktivt medlemskab. Vi har åben fra kl. 05.00 til kl. 23.00 alle årets dag, så man får helt sikkert valuta for medlemskabet.

Fitness Ishøj er del af ”Bevæg Dig For Livet”(www.beveagdigforlivet.dk) og dermed en forening for hr. og fru Danmark, vi har ikke meget tunge vægte, så derfor er vor forening for helt almindelige mennesker der bare gerne vil have lidt motion.

Vi tilbyder:

Holdtræning (Cirkeltræning) 3 hold om ugen
Spinning (9 hold om ugen) op til 16 deltagere pr. hold
Individuel træning (styrketræning)
Vi er 30 frivillige instruktører der hjælper dig med et træningsprogram der passer til dig og dine ønsker og behov.

Vores medlemmer er fra 15 år til 90 år og vor sammensætning af instruktører afspejler ligeledes den samme aldersmæssige bredde. Vi har instruktører fra 20 år til 83 år, så uanset din alder så har vi en der matcher dig.

Vi håber du vil besøge os den 19. november mellem kl. 14.00 -17.00

Bestyrelsen