Årets Idrætslederpris

Torsdag den 1. juni var Ishøjs idræts- og foreningsliv samlet til den årlige pokalfest for at fejre Ishøjs mangfoldige og stærke frivillige foreningsliv, som i år blev fejret for 28. gang

Tillykke til Bjarne Jensen, som blev tildelt Idrætslederprisen, efter Fitness Ishøjs nedenstående indstilling.

Bjarne har været med siden Fitness Ishøj blev stiftet i 2012 og blev uddannet fitness instruktør i starten af 2013. I 2014 blev han valgt ind i bestyrelsen som næstformand.

Da vores daværende kasserer blev sygemeldt i 2015, overtog Bjarne posten under meget svære vilkår. Til trods for at der ingen bogføringer var foretaget, fik Bjarne i løbet af meget kort tid styr på såvel økonomien som medlemskartoteket.

På det tidspunkt anvendte Fitness Ishøj halvårlige medlemsopkrævninger, men med Bjarne som styrmand indførte vi fleksible medlemskaber, som bevirker at der hver måned kommer indbetalinger til behandling. Bjarne løser denne meget store opgave perfekt, og der har de sidste 7 år ikke på noget tidspunkt været tvivl om det enkelte medlems status.

Under Corona nedlukningen besluttede Fitness Ishøj, som mange andre foreninger, at sætte medlemskaber i bero. Dette medførte en meget stor arbejdsbelastning og mange samtaler med medlemmerne; noget som Bjarne også̊ håndterede til UG med kryds og slange.

Og selvfølgelig instruerer Bjarne stadig medlemmerne, ligesom han med stor energi deltager i bestyrelsens andre opgaver. Vi har således over de sidste par investeret i meget nyt materiel, og der er altid styr på leveringer og betalinger, når Bjarne sidder ved roret.

Udover dette er Bjarne også̊ vores repræsentant i Ishøj Idrætsråd, ligesom han varetager kontakten til Ishøj Idræts- og Fritidscenter. Bjarne er således en fortrinlig eksponent for foreningens arbejde med folkesundheden og fortjener derfor årets Idrætslederpris for sin utrættelige og dedikerede indsats.

Bestyrelsen Fitness Ishøj